Snelle service - Garantie voor 3 maanden - Erkend reparatiebedrijf 

 

Bel voor een afspraak 
0186-870022

Geld in de clubkas laten vloeien door een reparatie van uw of jouw smartphone? TadaTel biedt die mogelijkheid met de nieuwe actie die gelanceerd is. Sponsor je club met vijf euro op elke reparatie bij TadaTel.

Heeft u problemen met de Smartphone, u kunt bij ons met een zo gloed als nieuwe smartphone vertrekken en met een dubbel voldaan gevoel huiswaards keren omdat ook de favoriete club gesteund is: De nieuwe actie van TadaTel Smartphone Repair Center biedt alles in één.
Het is een leuke clubactie. Klanten die gebruik maken van ons Smartphone Repair Center en hun mobiele telefoon of smartphone laten repareren, verdienen vijf euro voor de clubkas van hun voetbalvereniging.

Leden van de voetbal verenigingen Heinenoord, OSV, 's-Gravendeel, Zinkwegse Boys en ZVOB kunnen dus hun iPhone, maar ook hun Samsung-, Sony-, Nokia-, Huawei-, LG-smartphone of tablet laten repareren en daarmee meteen een steuntje in de rug van sportclub.


iPhone reparatie, iPad reparatie, Samsung reparatie, Laptop reparatie
*Haal & Breng Service in de Hoekschewaard : Oud-Beijerland, Zuid-Beijerland, Nieuw-Beijerland, Heinenoord, Klaaswaal, Goudswaard, Maasdam, Strijen, Strijensas, Westmaas, Puttershoek, Piershil, Mijnsheerenland, 's-Gravendeel en Numansdorp.
*Haal & Breng Service in: Barendrecht (vraag naar de voorwaarden)