Skip to main content

Apple iMac & MacBook Reparatie

Kies hieronder uw Model.

Weet u niet welk model u heeft? Er zijn 2 opties om het modelnummer te vinden:

Optie 1: onderzijde van de Mac.                
Hier staan meerdere dingen waaronder het modelnummer startend met A (bv A1466).
Tevens vindt u hier het serienummer van uw Mac.                             
  MacBook Pro Retina 15 Bottom Case 2013 2014             


Optie 2: Over deze Mac
U klikt linksboven op het Apple icoon en klikt hierna op 'Over deze Mac'.
Hier vindt u alle informatie over uw Mac zoals het typenummer, jaartal  en modelnummer van uw Mac.
macbook herkennen 4

 

 


Apple iMac of MacBook Kapot?

Alle soorten iMac en MacBook reparaties voor een scherp tarief en een snelle service. Voor de reparatie van uw iMac of MacBook in de regio Hoeksche waard bent u bij TadaTel aan het goede adres. U kunt doordeweeks van 9.00 tot 17.30 bij ons terecht. Zaterdag en zondag zijn wij gesloten. Zowel voor kapotte onderdelen, als voor softwareproblemen. Service en klanttevredenheid staat bij ons centraal. Geniet van een kopje koffie terwijl uw iMac of MacBook reparatie wordt uitgevoerd. Wij hanteren een vaste prijs voor het onderzoeken van uw toestel indien u nog geen idee heeft wat de reparatie inhoudt, dit bedraagt voor de MacBook €74,95 en voor de iMac € 84,95. Wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige kwaliteits onderdelen. Op elke iMac of MacBook reparatie krijgt u bovendien 3 maanden garantie.

Snel en professioneel

Bij Tadatel bent u aan het juiste adres. Onze iMac & MacBook specialisten helpen u snel. Wij bieden u uiteraard garantie op uw reparatie. Kom gerust langs bij schade aan uw smartphone/telefoon, tablet of laptop. In de meeste gevallen is de reparatie binnen 30 minuten klaar en staat er een kop koffie (of thee) voor u klaar! Dit geldt ook als u zonder afspraak langs komt. Indien u geen risico wilt lopen om voor niets te komen, kunt u telefonisch of per mail een afspraak te maken.

 

Veel iMac & MacBook reparaties worden helaas gedaan door mensen die er onvoldoende verstand van hebben. Men denkt snel geld te kunnen verdienen door onder de reële prijs te gaan zitten. De reparatie van uw iMac of MacBook wordt dan uitgevoerd op basis van nep-onderdelen en onvoldoende kennis en ervaring. Dit gaat vaak gepaard zonder garantie. Het gevaar is dat uw toestel eerder kwaad wordt aangedaan, dan dat het wordt gerepareerd. U bent als het ware proefkonijn met uw eigen toestel. Wij voldoen aan alle technische eisen die in deze branche verplicht zijn gesteld en laten reparaties altijd uitvoeren door onze specialisten. Uw iMac of MacBook reparatie voeren wij graag uit met kennis en ervaring.