Snelle service - Garantie voor 3 maanden - Erkend reparatiebedrijf 

 

Winnaar 
Startersprijs 2017

Apple iMac of MacBook Kapot?

Alle soorten iMac en MacBook reparaties voor een scherp tarief en een snelle service. Voor de reparatie van uw iMac of MacBook in de regio Hoeksche waard bent u bij TadaTel aan het goede adres. U kunt doordeweeks van 9.00 tot 18.00 en ´s zaterdags van 9.00 tot 15.00 bij ons terecht. Zowel voor kapotte onderdelen, als voor softwareproblemen. Service en klanttevredenheid staat bij ons centraal. Geniet van een kopje koffie terwijl uw iMac of MacBook reparatie wordt uitgevoerd. Wij hanteren een vaste prijs voor het onderzoeken van uw toestel indien u nog geen idee heeft wat de reparatie inhoudt, dit bedraagt €39,95. Wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige kwaliteits onderdelen. Op elke iMac of MacBook reparatie krijgt u bovendien 3 maanden garantie

Snel en professioneel

Bij Tadatel bent u aan het juiste adres. Onze iMac & MacBook specialisten helpen u snel. Wij bieden u uiteraard garantie op uw reparatie. Kom gerust langs bij schade aan uw smartphone/telefoon, tablet of laptop. In de meeste gevallen is de reparatie binnen 30 minuten klaar en staat er een kop koffie (of thee) voor u klaar! Dit geldt ook als u zonder afspraak langs komt. Indien u geen risico wilt lopen om voor niets te komen, kunt u telefonisch of per mail een afspraak te maken.

 

Veel iMac & MacBook reparaties worden helaas gedaan door mensen die er onvoldoende verstand van hebben. Men denkt snel geld te kunnen verdienen door onder de reële prijs te gaan zitten. De reparatie van uw iMac of MacBook wordt dan uitgevoerd op basis van nep-onderdelen en onvoldoende kennis en ervaring. Dit gaat vaak gepaard zonder garantie. Het gevaar is dat uw toestel eerder kwaad wordt aangedaan, dan dat het wordt gerepareerd. U bent als het ware proefkonijn met uw eigen toestel. Wij voldoen aan alle technische eisen die in deze branche verplicht zijn gesteld en laten reparaties altijd uitvoeren door onze specialisten. Uw iMac of MacBook reparatie voeren wij graag uit met kennis en ervaring.

iPhone reparatie, iPad reparatie, Samsung reparatie, Laptop reparatie
*Haal & Breng Service in de Hoekschewaard : Oud-Beijerland, Zuid-Beijerland, Nieuw-Beijerland, Heinenoord, Klaaswaal, Goudswaard, Maasdam, Strijen, Strijensas, Westmaas, Puttershoek, Piershil, Mijnsheerenland, 's-Gravendeel en Numansdorp.
*Haal & Breng Service in: Barendrecht (vraag naar de voorwaarden)