Skip to main content

Over Ons

Wij zijn TadaTel, sterk in communicatie.

TadaTel is een een Telecom en Smartphone Repair Center. Eigentijdse dienstverlening - van deskundig advies en ontwerp tot en met de implementatie, service en garantieafhandeling. Dat combineren wij voor u met een kwalitatief hoogwaardig productaanbod.

Van een enkele mobiele telefoon tot een telefooncentrale, van smartphonereparatie tot een netwerk, niets is te groot voor ons en niets is te klein. Wij spreken uw taal en maken zaken niet onnodig ingewikkeld. De technische ontwikkelingen gaan razendsnel, onze specialisten maken dat u daar optimaal zorgeloos gebruik van kunt maken. Schade aan u Smartphone? Bezoek TadaTel voor een professionele Smartphone reparatie. Samen met u kijken we wat voor uw situatie nu en in de toekomst de beste oplossing is. Wij helpen u besparen. Maximale beschikbaarheid en bereikbaarheid, overal en altijd, resulteert in rendementsverhoging.

TadaTel ontzorgt u compleet zodat u zich kunt focussen op uw business. Bezoek onze showroom, nodig ons uit bij u aan tafel of maak gebruik van onze haal- en brengservice in de Hoekschewaard. Ervaar de persoonlijke aanpak van een professional, met passie voor innovatie, die bewijst dat fun en functionaliteit betrouwbaar hand in hand gaan.

Bij TadaTel staat klanttevredenheid op de eerste plaats. Daarom geven wij 100% kwaliteitsgarantie. Daarnaast heeft u standaard 3 maanden recht op de wettelijke garantie op het gerepareerde onderdeel van uw smartphone, tablet of laptop

Ook is TadaTel een erkend Uneto-VNI elektrotechnisch reparatiebedrijf op gebied van smartphones, tablets en laptops. Uneto-VNI is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de elektrotechnische detailhandel. Twee grote sectoren die essentieel zijn voor de Nederlandse economie. Uneto-VNI ‘staat’ voor deze sectoren. Als een van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland zijn we een factor van betekenis. Zo zijn we continu in gesprek met de overheid en de politiek, het onderwijs, de media, vakbonden en fabrikanten- en consumentenorganisaties.

Diensten

Tadatel levert zowel mobiele- als vaste telefonie. De mogelijkheden breiden zich steeds verder uit.

Leveranciers

Kijk welk van deze mogelijkheden het best aansluit op uw wensen.

Sponsor de Club

Sponsor uw club met vijf euro op elke reparatie bij TadaTel.