Skip to main content

Combineer zakelijk internet met televisie

Televisie voor zakelijke klanten van TriNed wordt gekozen in combinatie met router of zonder router.

ZZP'er, klein of groot kantoor, praktijk, sportschool of café? Voor ieder bedrijf voordelig zakelijk televisie kijken. Bij TriNed is overstappen wel heel eenvoudig. Wij bieden namelijk televisiediensten aan via zowel de coaxkabel (digitale tv) als de UTP-kabel (interactieve tv). Meestal is het dan ook niet nodig om de kabels te vervangen.

TriNed Multi

Heb je een bedrijf waarbij een televisiesignaal voor meerdere wooneenheden gewenst is? Bijvoorbeeld op een vakantiepark, zorginstelling, camping, hotel of andere vorm met meerdere wooneenheden? Dan bieden wij speciaal voor jou TriNed Multi.

Net zoals de reguliere televisiediensten van TriNed is TriNed Multi alleen af te nemen in combinatie met een TriNed zakelijk pakket. Volgens de Auteurswet mag je tv-beelden alleen in een zakelijke omgeving vertonen wanneer je toestemming hebt van de programmamakers, zoals omroepen en producenten. Deze toestemming regel je met een licentie van Videma en deze licentie is inbegrepen bij TriNed Multi.

Wil je meer informatie over TriNed Multi? Neem dan contact op met onze zakelijke klantenservice via 0186-870022.

Stap jij ook over op glasvezel?

Overstappen is zo geregeld met onze overstapservice. Wij zeggen je huidige abonnement op en zorgen ervoor dat je niet zonder diensten of met dubbele lasten te maken krijgt. Deze service is bij de meeste providers in Nederland van toepassing. Weet je niet of jouw huidige provider dit ondersteunt? Neem dan contact met ons op via 0186-870022, WhatsApp of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..