Skip to main content

Digitale televisie

Je kunt naast het gebruik van interactieve televisie ook gebruik maken van de coaxkabels, die bijvoorbeeld nog boven in de slaapkamers liggen. Je kijkt op iedere tv met een coaxkabel de zenders uit het basispakket (ruim 100 zenders) zonder aanpassingen of extra smartcard.

Geoptimaliseerd voor een smarttelevisie

Digitale televisie van TriNed is geoptimaliseerd voor gebruik in combinatie met een smarttelevisie. Steeds meer online diensten zoals Uitzending Gemist, de Videoland videotheek of Netflix zitten standaard in een smarttelevisie ingebouwd.

 

U heeft alleen een snelle internetverbinding van TriNed nodig.

TriNed TV App

Met de Trined TV App kijk je naar ruim veertig televisiezenders via een smartphone, tablet of laptop waar je ook bent binnen de EU. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. De TriNed TV App is te downloaden in de App Store of Google Play. Voor laptop en computers is de browserversie via livetv.trined.nl beschikbaar. Mis niets meer! Wanneer je de TV App gebruikt in combinatie met Interactief Plus, kun je heel eenvoudig je favoriete programma's opnemen, terugkijken, herinneringen instellen en nog veel meer... Installeer de app op je smartphone of tablet en koppel hem eventueel aan je Google Chromecast. De app kun je op 5 apparaten downloaden en met maximaal 3 gebruikers gelijktijdig gebruiken. #Kijk #Watjijwil #Wanneerjijwil #Waarjijwil

Gebruik van een CI+ module

Met een CI+ module in combinatie met een TriNed smartcard kijk je je favoriete zender zónder een losse digitale ontvanger bij je televisie. TriNed maakt gebruik van een 'standaard' CI+ module welke geschikt is voor DVB-C. Door TriNed wordt deze CI+ module niet geleverd, deze kun je zelf aanschaffen. Een CI+ module welke gecertificeerd is voor Ziggo is bij TriNed ook te gebruiken.

Basiszenders zonder smartcard

Het basispakket televisiezenders is te bekijken zonder dat je een smartcard nodig hebt. Alleen voor het bekijken van extra zenderpakketten of de 18+ zenders uit het basispakket heb je een smartcard nodig. De eerste smartcard is gratis en extra smartcards zijn via het bestelformulier of de klantenservice te bestellen voor € 25,- per stuk.

HbbTV

Bij TriNed wordt HbbTV bij de zenders NPO 1, NPO 2 en NPO 3 aangeboden. Met HbbTV kun je onder meer eerder uitgezonden programma’s terugkijken.

Meer informatie over HbbTV kun je vinden op www.hbbtv.nu.

Stap jij ook over op glasvezel?

Overstappen is zo geregeld met onze overstapservice. Wij zeggen je huidige abonnement op en zorgen ervoor dat je niet zonder diensten of met dubbele lasten te maken krijgt. Deze service is bij de meeste providers in Nederland van toepassing.