Skip to main content

Samsung Tablet Kapot?

Alle soorten Samsung tablet reparaties voor een scherp tarief en een snelle service. Voor de reparatie van uw Samsung tab in de regio Hoeksche waard bent u bij TadaTel aan het goede adres. U kunt doordeweeks van 9.00 tot 17.30 bij ons terecht. Zaterdag en zondag zijn wij gesloten.  Zowel voor kapotte onderdelen, als voor softwareproblemen. Service en klanttevredenheid staat bij ons centraal. Geniet van een kopje koffie terwijl uw Samsung Tab reparatie wordt uitgevoerd. Wij hanteren een vaste prijs voor het onderzoeken van uw toestel indien u nog geen idee heeft wat de reparatie inhoudt, dit bedraagt €49,95. Wij maken uitsluitend gebruik van originele Samsung onderdelen. Op elke Samsung Tablet reparatie krijgt u bovendien 3 maanden garantie

Samsung Tablet reparaties die vaak voorkomen

• Glasreparatie
• LCD reparatie (scherm defect / zwart scherm)
• Batterij loopt erg snel leeg / is defect
• Dock-connector is defect

Snel en professioneel

Bij Tadatel bent u aan het juiste adres. Of het nu gaat om een kapot glas, of is de dock connector die defect is, onze Samsung Tablet specialisten helpen u snel. Wij bieden u uiteraard garantie op uw reparatie. Kom gerust langs bij schade aan uw smartphone/telefoon, tablet of laptop. In de meeste gevallen is de reparatie binnen 30 minuten klaar en staat er een kop koffie (of thee) voor u klaar! Dit geldt ook als u zonder afspraak langs komt. Indien u geen risico wilt lopen om voor niets te komen, kunt u telefonisch of per mail een afspraak te maken.

 

Veel Samsung Tablet reparaties worden helaas gedaan door mensen die er onvoldoende verstand van hebben. Men denkt snel geld te kunnen verdienen door onder de reële prijs te gaan zitten. De reparatie van uw Samsung Tab wordt dan uitgevoerd op basis van nep-onderdelen en onvoldoende kennis en ervaring. Dit gaat vaak gepaard zonder garantie. Het gevaar is dat uw toestel eerder kwaad wordt aangedaan, dan dat het wordt gerepareerd. U bent als het ware proefkonijn met uw eigen toestel. Wij voldoen aan alle technische eisen die in deze branche verplicht zijn gesteld en laten reparaties altijd uitvoeren door onze specialisten. Uw iPhone reparatie voeren wij graag uit met kennis en ervaring. Bijvoorbeeld het vervangen van het Samsung Tab glas of de dock connector bij niet correct functioneren.