Skip to main content

Wifi systemen

 

TP-Link is al 10 jaar de nummer 1 aanbieder van wifi-producten

TP – Link een toonaangevende aanbieder van netwerkproducten voor consumenten en bedrijven, stond de afgelopen 10 jaar steeds op nummer 1 in de lijst van wereldwijde aanbieders van WLAN-producten volgens de IDC Quarterly Wireless LAN Tracker (Q4 2020).
In de laatste IDC WLAN Tracker werd bekend gemaakt dat TP-Link in het vierde kwartaal van 2020 18 miljoen WLAN-producten heeft verscheept. Dit komt overeen met een wereldwijd marktaandeel van 17,8%. In het afgelopen decennium heeft TP-Link niet alleen zijn nummer 1 positie behouden wat betreft de verkoop van SOHO WLAN-producten. TP-Link heeft met de zakelijke WLAN-producten ook een fenomenale groei doorstaan op de Europese en Zuidoost-Aziatische markten. TP-Link blijft innoveren met behulp van de nieuwste technologieën, zoals wifi 6, wifi 6E, SDN en meer.
TP-Link staat al 10 jaar aan de top van de WLAN-markt en dit moedigt ons aan om ons in te blijven zetten om de verbonden levensstijl voor meer mensen beschikbaar te maken. Onder het motto 'Reliably Smart' willen we je bedanken dat je samen met ons de wereld overbrugt met behulp van snelle en responsieve netwerken.

Over TP-Link
TP-Link, opgericht in 1996, is een wereldwijde aanbieder van betrouwbare netwerkapparaten en accessoires voor alle aspecten van het dagelijkse leven. Het bedrijf is opeenvolgend door IDC erkend als nummer 1 aanbieder van WLAN-producten* en levert aan meer dan 170 landen en bedient meer dan één miljard mensen wereldwijd.

TP-Link staat bekend om stabiliteit, prestaties en kwaliteit en beschikt over een productportfolio van netwerkproducten dat aan de behoeften van de hedendaagse consument tegemoet komt. Nu een verbonden levensstijl steeds belangrijker wordt, blijft het bedrijf zich ontwikkelen om de verwachtingen van morgen te overtreffen.

 

WiFi systemen

Ook op het gebied van WiFisystemen kunt u bij ons terecht.
Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Wij hebben zelf al vele WiFisystemen geïnstalleerd en daarbij de nodige ervaring opgedaan.
Er zijn vandaag de dag heel veel soorten en merken WiFisystemen te koop,
wij kunnen u hiermee helpen en met onze kennis u ook van het juiste advies voorzien.
 
Heeft u vragen wat voor WiFisysteem het beste bij u past, of hulp nodig bij het installeren van een WiFi systeem, neemt u dan gerust contact met ons op per email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op 0186-870022.