Skip to main content

Donderdag 9 Mei zijn wij gesloten I.V.M. Hemelvaartdag.

Maandag 20 Mei zijn wij gesloten I.V.M. 2e Pinksterdag.

Surf Rááázendsnel met glasvezel

Gewoon 500 MBPS, gratis bij jou thuis geïnstalleerd!

Surf Rááázendsnel met glasvezel

Gewoon 500 MBPS, gratis bij jou thuis geïnstalleerd!

Haal het maximale uit je internet

Wat voor pakket je ook kiest, supersnel internet van 500 Mbps zit er altijd in. Deze kun je zelfs upgraden naar 1.000 Mbps voor maar 5 euro extra! Het grote voordeel is dat je met glasvezel een gegarandeerde snelheid hebt. Zelfs als de hele buurt online is en je met meerdere apparaten tegelijkertijd gebruikmaakt van internet.

Het maximale uit je internet

Supersnel grote bestanden versturen of downloaden is zo gepiept, want alleen met glasvezel gaat het uploaden even snel als downloaden. Zo hoef je je nooit zorgen te maken over traag internet.

 

Constant sterke verbinding

Wij verzekeren je een constant sterke verbinding met het glasvezelnetwerk. Geen haperingen of storingen meer. Internet is een onlosmakelijk onderdeel van ons leven geworden. Het is daarom logisch dat je een snelle verbinding wilt die je blind kunt vertrouwen. Een verbinding die onafhankelijk van de buren is en waarbij overbelasting niet aan de orde is. Met glasvezel is het mogelijk om altijd gegevens te versturen met de snelheid van het licht. Een razendsnelle en stabiele verbinding. Zelfs tijdens de spitsuren.

Dankzij FTTH (Fiber to the Home) bieden wij je internetsnelheden aan die op jouw adres ook écht beschikbaar zijn. Zo heb je altijd je eigen glasvezelaansluiting in huis die je niet hoeft te delen met de buurt.

Wij gaan alleen voor de beste kwaliteit voor jou!


Wat is je WiFi?

Is dit bij jou thuis een van de meest gestelde vragen door je bezoek? Met de FRITZ!Box heb jij een uitstekende router in huis. Deze brengt highspeed internet bij jou in huis en voldoet met vele extra's aan alle wensen wat betreft internet, telefonie en televisie. De nieuwe WiFi AC-technologie zorgt daarbij voor nog meer reikwijdte en hoge snelheden. De FRITZ!Box ondersteunt 2,4 GHz- en 5 GHz- verbinding. Stel zelf eenvoudig je WiFi-naam en wachtwoord in door in te loggen op de router via https://fritz.box, ga naar Wireless en dan naar Radio Network. Hier stel je zelf eenvoudig de naam en het wachtwoord in.

Met een bekabelde verbinding haal je echt het maximale uit je snelheid en garanderen wij snelheidsgarantie.

Stap jij ook over op glasvezel?

Overstappen is zo geregeld met onze overstapservice. Wij zeggen je huidige abonnement op en zorgen ervoor dat je niet zonder diensten of met dubbele lasten te maken krijgt. Deze service is bij de meeste providers in Nederland van toepassing. Kijk hier of jouw huidige provider er ook tussen staat.

 

Ik wil wel glasvezel maar weet niet welke pakket ik moet kiezen...

Gezien de huidige maatregelen is het voor ons niet mogelijk om lokaal aanwezig te zijn om jou persoonlijk te adviseren. Daarom bellen wij jou graag voor een passend advies en helpen je graag met je aanmelding. Corona proof, gratis en geheel vrijblijvend. Neem contact met ons op via 0186-870022 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Prijzen

Alleen voor internet sluit je een jaarabonnement af. De overige diensten kun je maandelijks opzeggen en aanvragen.

INTERNET 500 MBPS

500 Mbps up- en down
Draadloze router
Vast IP-adres

INTERNET 1.000 MBPS

1000 Mbps up- en down
Draadloze router
Vast IP-adres

TriNed garandeert een minimale meetbare downloadsnelheid van 450Mbps bij een 500Mbps internetabonnement en bij een 1.000Mbps glasvezelabonnement een minimale meetbare downloadsnelheid van 750Mbps. De meetbare uploadsnelheid kan bij beide glasvezelabonnementen tot maximaal 450Mbps worden gegarandeerd.

Wij leveren diensten over het glasvezelnetwerk van E-Fiber.