Skip to main content

GLASVEZEL: ZO GEREGELD IN DE HOEKSCHE WAARD!

Overstappen naar het glasvezel van TriNed is zo geregeld in de Hoeksche Waard door Tadatel de lokale partner van TriNed. Wij regelen de opzegging bij je huidige provider en zorgen ervoor dat je direct verder kan. Dat doen we gewoon bij Tadatel.

Ook voor het glasvezel van SNLR.nl, FIBER.nl, STIPTE.nl kunt u zich aanmelden bij Tadatel!

 

MELD JE SNEL AAN VOOR GLASVEZEL IN DE HOEKSCHE WAARD EN PROFITEER VAN EEN GRATIS AANSLUITING!

Alle huishoudens die voor de deadline een abonnement afsluiten krijgen een gratis aansluiting in huis. Bij andere adressen worden de kabels alleen doorgetrokken tot in de straat.
Wanneer de deadline van jouw gebied dichterbij komt informeren we je hierover. Je ontvangt dan een Laatste Kans kaart.

Na de deadline meedoen? Dat kan natuurlijk ook, maar dan komt er veel meer bij kijken om alsnog een aansluiting te maken.
Wij zijn dan genoodzaakt de gebruikelijke éénmalige vastrechtvergoeding van minimaal €450,- in rekening te brengen.

Wij leveren diensten over het glasvezelnetwerk van E-Fiber.

Glasvezel installatie

In onderstaande video, wordt uitgelegd hoe de aansluiting/installatie process van uw eigen glasvezelkabel verloopt.

OVERSTAPSERVICE

Stap jij ook over op glasvezel? Overstappen is zo geregeld met onze overstapservice. Wij zeggen je huidige abonnement op en zorgen ervoor dat je geen dag zonder internet zit, en natuurlijk ook zonder dubbele kosten!

SERVICE MONTEUR IN HOEKSCHE WAARD

Naast de opzegging regelen wij ook de aansluiting van je nieuwe abonnement, ook in het buitengebied. Onze monteur maakt een afspraak met je op een moment dat het voor jou uitkomt en sluit het nieuwe netwerk aan, zodat jij zonder zorgen door kan op je gloednieuwe, razendsnelle glasvezelnetwerk.

 

Zorgeloos overstappen met onze overstap service
Televisie via coax of juiste interactief
1 jaar gratis ESPN eredivisie of het plus pakket
Gratis binnenhuisinstallatie van 60 minuten
Geen gedoe, wij regelen je overstap
Lokale service bezoek de showroom van Tadatel

Trined - ONZE DIENSTEN IN HOEKSCHE WAARD

Al meer dan 20 jaar, sinds 1999, leveren wij internet, televisie en vaste telefonie. Sinds 2008 hebben wij definitief de overstap gemaakt naar het glasvezelnetwerk. Sindsdien leveren wij enkel via glasvezel, waardoor wij zijn uitgegroeid tot één van de meest ervaren serviceproviders via het glasvezelnetwerk. Dagelijks vertouwen dan ook velen klanten op onze diensten. Ook jij kunt je aansluiten op het meest betrouwbare én snelste glasvezel-netwerk van Nederland. Door op tijd over te stappen kun je direct flink besparen op de aanleg van het netwerk!

Internet en televisie voor particulieren


Bij TriNed hoef je geen keuze te maken tussen snelheid en kwaliteit. Internet vanaf 500 Mbps en je verbinding blijft constant ongeacht het aantal aangesloten apparaten.

Combineer zakelijk internet met televisie van TriNed


Bij TriNed kun je televisiediensten afnemen via zowel de coaxkabel als een UTPkabel. Televisie voor zakelijke klanten van TriNed wordt gekozen in combinatie met internet.