Wij zijn open van
maandag t/m vrijdag
DHL, DPD & UPS Servicepunt
Haal- en brengservice

0186-870022

Interactieve televisie

De interactieve diensten van TriNed bieden je vele mogelijkheden. Met een interactieve ontvanger kijk je televisie zonder ingebouwde digitale ontvanger of wanneer gebruik van COAX bekabeling niet mogelijk is.

Wil je graag programma's opnemen, live televisie pauzeren of begin gemist kijken? Dat kan! Breid je pakket dan uit met interactief plus. Hiermee kun je tot wel 100 uur aan programma's opnemen!

Kijk ze waar en wanneer jij maar wilt terug via een interactieve ontvanger, via de TriNed TV App of LiveTV.trined.nl.

Met de TriNed TV App kijk je ruim 40 zenders op je smartphone, tablet of laptop. Het enige dat je nodig hebt is een internetverbinding! Kijk waar of wanneer jij dat wilt binnen de EU.

Eindeloos veel mogelijkheden voor jouw ultieme televisie-beleving!

TriNed TV App

Met de TriNed TV App kijk je naar ruim veertig televisiezenders via een smartphone, tablet of laptop waar je ook bent binnen de EU. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding.


De TriNed TV App is te downloaden in de App Store of Google Play. Voor laptop en computers is de browserversie via livetv.trined.nl beschikbaar.


Mis niets meer! Wanneer je de TriNed TV App gebruikt in combinatie met Interactief Plus, kun je heel eenvoudig je favoriete programma's opnemen, terugkijken, herinneringen instellen en nog veel meer. Installeer de TriNed TV App op je smartphone of tablet en koppel hem eventueel aan je Google Chromecast. De TriNed TV App kun je op 5 apparaten downloaden en met maximaal 3 gebruikers gelijktijdig gebruiken. #Kijk #Watjijwil #Wanneerjijwil #Waarjijwil

Interactief Plus

Met interactief Plus kun je programma's vanaf het begin terugkijken met Begin Gemist, meerdere programma's tegelijk opnemen én naar een andere zender kijken. Afspelen van de opnames kan via elke interactieve ontvanger van TriNed in huis, via de TriNed TV App en LiveTV.trined.nl. Je kunt tot 100 uur opnemen en een opname wordt tot 100 dagen bewaard. Series kunnen in één keer worden geprogrammeerd via de elektronische programmagids.

Je favoriete programma gemist en vergeten op te nemen? Geen zorgen! Tot 7 dagen kun je geselecteerde programma's terugkijken met TV Gemist via de elektronische programmagids. TV Gemist is ook via de TriNed TV App en LiveTV.trined.nl beschikbaar. Het is niet mogelijk om bij de RTL- en Talpa-zenders door te spoelen bij de reclames.

Opnemen en Replay TV is beschikbaar voor een selectie van de zenders, kijk op de zenderlijst voor het overzicht.

* Het is sinds kort niet meer mogelijk om door te spoelen bij opnames en begin gemist items van de RTL- en Talpa-zenders. Wij hebben deze verplichting, net zoals andere providers, opgelegd gekregen. Afhankelijk van wanneer de overeenkomst met RTL- en Talpa wordt verlengd is de datum waarbij deze optie moet worden geblokkeerd bij elke provider anders. De motivering welke wij ontvangen van deze partijen is dat de inhoud van de programma's welke ze uitzenden grotendeels betaald worden door de reclame-inkomsten. Op het moment dat de reclame's niet meer bekeken worden vallen deze inkomsten ook weg en kunnen zij de programma's welke ze uitzenden ook niet produceren. Er is wel een mogelijkheid om toch op te nemen en te kunnen doen met een opname wat je zelf wilt. Als je een eigen DVB-C harddiskrecorder aanschaft dan wordt de opname op je eigen apparaat opgeslagen en kun je er mee doen wat je wilt. Je kunt in de opname spoelen en ook zo lang bewaren als je zelf wilt.

Stap jij ook over op glasvezel?

Overstappen is zo geregeld met onze overstapservice. Wij zeggen je huidige abonnement op en zorgen ervoor dat je niet zonder diensten of met dubbele lasten te maken krijgt. Deze service is bij de meeste providers in Nederland van toepassing.


Alexander Bellstraat 4
3261 LX Oud-Beijerland

KVK nr: 64697916
Btw nr: NL855786139.B01
IBAN: NL36INGB0007647725

 

Maandag t/m Vrijdag: 
09.00 - 17.30 uur

Zaterdag: gesloten
Zondag: geslotenT: 0186-870022
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2019 Tadatel, All Rights Reserved