Skip to main content

Donderdag 9 Mei zijn wij gesloten I.V.M. Hemelvaartdag.

Maandag 20 Mei zijn wij gesloten I.V.M. 2e Pinksterdag.

Leveranciers

Onderstaande volgt een kort kennismaking met onze leveranciers op gebied van zakelijke telefonie. Elk van deze leveranciers biedt u een gunstige oplossing. Kijk welk van deze mogelijkheden het best aansluit op uw wensen.

 

Dean Connect

Wie is Dean Connect?
Dean Connect is dé telecom provider voor de zakelijke markt.

Wat doet Dean Connect?
Dean Connect combineert enorme besparingen met uitzonderlijke service en kwaliteit. Ze richten zich uitsluitend op de zakelijke markt, hierdoor zijn al hun diensten volledig afgestemd op de wensen van de zakelijke klant. Met Dean Connect heeft u naast gemak, meer kwaliteit, meer mogelijkheden en meer service tegen aanzienlijk lagere kosten.

 

KPN Zakelijk

Wat is KPN Zakelijk?
KPN Zakelijk ook wel KPN ÉÉN is 1 geïntegreerde oplossing voor vast en mobiel bellen, internet en online software met 1 contract, 1 vaste prijs, 1 telefoonnummer, 1 voicemail, 1 factuur en 1 aanspreekpunt. KPN ÉÉN is geschikt voor bedrijven vanaf 5 medewerkers. Heeft uw bedrijf meer dan 150 medewerkers? Kijkt u dan op KPN ÉÉN Grootzakelijk pagina. Wilt u advies op maat? Kijkt u dan op de Contact & Advies pagina.

 

Telfort Zakelijk

Wat is Telfort Zakelijk?
Telfort Zakelijk ook wel VastMobiel voordeel genoemd, is een combinatie van 2 bestaande en succesvolle abonnementsvormen: Zakelijk OpMaat en Vast Bellen. Door deze twee abonnementsvormen te combineren wordt automatisch een unieke gratis voordeelmodule geactiveerd, waarmee u binnen hetzelfde klantnummer onderling van vast naar mobiel en andersom kan bellen voor 3 cent per minuut (met een starttarief van 3 cent per gesprek).

 

Vodafone Zakelijk

Wat is Vodafone Zakelijk?
De meest bekende vorm van Vodafone Zakelijk is Vodafone Red Business, u kiest voor een zorgeloos abonnement. Een abonnement waarmee u onbeperkt kunt bellen, sms’en en uitgebreid kunt internetten in Nederland en in 43 Voordeellanden. Naast de Red Business abonnementen zijn er ook Basic prijsplannen voor als u aan een beperkte data- en minutenbundel voldoende heeft.

Diensten

Tadatel levert zowel mobiele- als vaste telefonie. De mogelijkheden breiden zich steeds verder uit.

Leveranciers

Kijk welk van deze mogelijkheden het best aansluit op uw wensen.

Sponsor de Club

Sponsor uw club met vijf euro op elke reparatie bij TadaTel.