Skip to main content

Goede Vrijdag 29 Maart zijn wij geopend van 09.00 - 17.30 uur

Maandag 1 April zijn wij gesloten in verband met Tweede Paasdag

Wij zijn geopend van
maandag t/m vrijdag 09.00 - 17.30 uur

Face ID gebruiken met mondkapje vanaf iOS 15.4

Ben jij de bezitter van een iPhone met de mogelijkheid tot gezichtsontgrendeling, beter bekend als Face ID, dan is het je vast en zeker opgevallen dat het ontgrendelen van je iPhone niet lukt met een mondkapje op.


Met de nieuwe softwareversie iOS 15.4 welke binnenkort uitkomt is bovenstaand probleem verleden tijd. Je kunt Face ID gewoon gebruiken met een mondkapje op zonder dat je hiervoor je Apple Watch nodig hebt. Dit is geldig voor de iPhone 12 en nieuwer. In dit geval zal de iPhone extra goed kijken naar het gebied rond je ogen. De iPhone wordt ontgrendeld als dit overeenkomt. Qua veiligheid zal dit iets minder zijn, echter biedt het wel mogelijkheden zodat je als gebruiker je mondkapje op kan houden.

Instellen Face ID met mondkapje: 

- Ga naar instellingen

- Scroll naar Face ID en toegangscode
- Voer je ontgrendelcode in en swipe naar beneden
- Maak het vakje groen achter ‘’Gebruik Face ID met mondkapje’’.
- Scan vervolgens je gezicht opnieuw, hiervoor hoef je geen mondkapje te dragen. 

 

Wat is Face ID precies?
Face ID is een beveiligingsmogelijkheid vanuit Apple vanaf de iPhone X en nieuwer. Uitzondering hierop is de iPhone SE (2020). Hiermee kun je je iPhone ontgrendelen, aankopen doen in de App Store en je kunt voor het contactloos betalen middels Apple Pay met je apparaat ook Face ID gebruiken.

In de iPhone met Face ID zit de zogeheten True-Depth camera, deze maakt een uitgebreide 3D-scan van je gezicht middels 30.000 infrarood puntjes op je gezicht. De TrueDepth-camera kijkt naar de unieke eigenschappen van je gezicht, denk hierbij aan de neus, ogen en mond. Mocht je iPhone de melding ‘’ Probleem gedetecteerd met de True-Depth camera. Face ID is uitgeschakeld’’ geven dan is deze defect. Tadatel kan dit repareren. Bel, mail of app ons voor de mogelijkheden. 

Diensten

Tadatel levert zowel mobiele- als vaste telefonie. De mogelijkheden breiden zich steeds verder uit.

Leveranciers

Kijk welk van deze mogelijkheden het best aansluit op uw wensen.

Sponsor de Club

Sponsor uw club met vijf euro op elke reparatie bij TadaTel.