Wij zijn geopend van
maandag t/m vrijdag 09.00 - 17.30 uur
0186-870022

Samsung Reparatie

Tadatel Telecom & ICT. Het adres in de Hoeksche Waard voor uw Samsung reparatie. U bent van harte welkom op onze locatie in Oud-Beijerland.
Of het nu gaat om een kapot scherm van uw Samsung, of een kapot achterkant glas van uw Samsung of is de oplaadconnector van uw Samsung defect?
Laat deze vakkundig maken door onze Samsung specialisten.
Wij maken uitsluitend gebruik van originele Samsung onderdelen en bieden u uiteraard garantie op uw reparatie.
In de meeste gevallen kunt u op de reparatie van uw Samsung wachten en is deze binnen 60 minuten gereed, klaar terwijl u wacht.
Daarnaast staat er een kop koffie (of thee) voor u klaar. Neem contact met ons op voor meer informatie of om direct een afspraak te maken. Bel nu 0186-870022.

Samsung Reparatie

Samsung toestel kapot?

Alle soorten Samsung reparaties voor een scherp tarief en een snelle service. Voor de reparatie van uw Samsung in de regio Hoeksche waard bent u bij TadaTel aan het goede adres. U kunt doordeweeks van 9.00 tot 17.30 bij ons terecht. Zaterdag en zondag zijn wij gesloten. Zowel voor kapotte onderdelen, als voor softwareproblemen kunt u bij ons terecht. Service en klanttevredenheid staan bij ons centraal. Geniet van een kopje koffie terwijl uw Samsung reparatie wordt uitgevoerd. Heeft u nog geen idee heeft wat de reparatie inhoudt, dan hanteren wij onderzoekskosten vanaf € 39,95 (afhankelijk van het model).
Wij maken uitsluitend gebruik van originele Samsung onderdelen, ook wel genoemd: Samsung Servicepack. Op elke Samsung reparatie krijgt u bovendien 3 maanden garantie.

Werkwijze Samsung reparatie

Hoe werkt een Samsung reparatie? Wij leggen u dit graag uit. U heeft bijvoorbeeld een defect Samsung beeldscherm.U neemt met ons contact op via Whatsapp, e-mail of telefonisch, dan maken wij een afspraak met u. In de meeste gevallen zijn de Samsung onderdelen op voorraad. Zodra u bij ons in de showroom bent voor de Samsung reparatie testen wij uw Samsung voor de reparatie en na de reparatie. Wij testen de Samsung onder andere op: camera functionaliteit, actieknoppen functionaliteit, het belgedeelte. In de meeste gevallen is uw Samsung apparaat binnen 60 minuten gerepareerd en getest door onze Samsung specialisten.

Alexander Bellstraat 4
3261 LX Oud-Beijerland

KVK nr: 64697916
Btw nr: NL855786139.B01
IBAN: NL36INGB0007647725

 

Maandag t/m Vrijdag: 
09.00 - 17.30 uur

Zaterdag: gesloten
Zondag: geslotenT: 0186-870022
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2019 Tadatel, All Rights Reserved