Skip to main content

iPhone Reparatie

Tadatel Telecom & ICT. Het adres in de Hoeksche Waard voor uw iPhone reparatie. U bent van harte welkom op onze locatie in Oud-Beijerland. Of het nu gaat om een kapot scherm van uw iPhone, of een kapot achterkant glas van uw iPhone of is de oplaadconnector van uw iPhone defect?
Laat deze vakkundig maken door onze iPhone specialisten. Wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige kwaliteitsonderdelen en bieden u uiteraard garantie op uw reparatie.
In de meeste gevallen kunt u op de reparatie van uw iPhone wachten en is deze binnen 60 minuten gereed. Uw iPhone is klaar terwijl u wacht. Daarnaast staat er een kop koffie (of thee) voor u klaar. Neem contact met ons op voor meer informatie of om direct een afspraak te maken. Bel nu 0186-870022.

iPhone Reparatie

Apple iPhone kapot?

Alle soorten iPhone reparaties voor een scherp tarief en een snelle service. Voor de reparatie van uw iPhone in de regio Hoeksche waard bent u bij TadaTel aan het goede adres. U kunt doordeweeks van 9.00 tot 17.30 bij ons terecht. Zaterdag en zondag zijn wij gesloten. Zowel voor kapotte onderdelen, als voor softwareproblemen. Service en klanttevredenheid staan bij ons centraal. Geniet van een kopje koffie terwijl uw iPhone reparatie wordt uitgevoerd. Heeft u nog geen idee heeft wat de reparatie inhoudt, dan hanteren wij onderzoekskosten vanaf € 49,95 (afhankelijk van het model).
Wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige kwaliteits onderdelen. Op elke iPhone reparatie krijgt u bovendien 3 maanden garantie.

Werkwijze iPhone reparatie

Hoe werkt een iPhone reparatie? Wij leggen u dit graag uit. U heeft bijvoorbeeld een defect iPhone beeldscherm. U neemt met ons contact op via Whatsapp, e-mail of telefonisch, dan maken wij een afspraak met u. In de meeste gevallen zijn de iPhone onderdelen op voorraad. Indien u bij ons in de showroom staat voor de iPhone reparatie testen wij de iPhone voor de reparatie en na de reparatie. Wij testen de iPhone onder andere op: camera functionaliteit, actieknoppen functionaliteit, Face-ID of Touch-ID functionaliteit en batterij capaciteit. In de meeste gevallen is uw iPhone binnen 60 minuten gerepareerd en getest door onze iPhone specialisten.