Wij zijn geopend van
maandag t/m vrijdag 09.00 - 17.30 uur
0186-870022

Huawei p smart 2020 LCD Display origineel inclusief frame

LCD Scherm Reparatie

Is het scherm van uw Huawei Ascend P Smart 2020 kapot? Bij TadaTel bent u aan het goede adres.
Een versplinterd glazen scherm van uw smartphone, of reageert het scherm  niet meer op elke aanraking. Laat deze maken door onze gsm repair specialisten. Van te voren de reparatie telefonisch aanmelden is aan te raden.
Wij kunnen dan rekening houden met de mogelijke onderdelen die op voorraad moeten zijn.
Wij maken uitsluitend gebruik van originele Huawei onderdelen. U krijgt bovendien 3 maanden garantie op de reparatie.

Prijs: € 154,95
Tijdsduur: 1 uur
Garantie: 3 maanden

 

Huawei Kapot?

Alle soorten Huawei reparaties voor een scherp tarief en een snelle service. Voor de reparatie van uw Huawei in de regio Hoeksche waard bent u bij TadaTel aan het goede adres. U kunt doordeweeks van 9.00 tot 17.30 bij ons terecht. Zaterdag en zondag zijn wij gesloten. Zowel voor kapotte onderdelen, als voor softwareproblemen. Service en klanttevredenheid staat bij ons centraal. Geniet van een kopje koffie terwijl uw Huawei reparatie wordt uitgevoerd. Wij hanteren een vaste prijs voor het onderzoeken van uw toestel indien u nog geen idee heeft wat de reparatie inhoudt, dit bedraagt €39,95. Wij maken uitsluitend gebruik van originele Huawei onderdelen. Op elke Huawei reparatie krijgt u bovendien 3 maanden garantie.

Snel en professioneel

Bij Tadatel bent u aan het juiste adres. Of het nu gaat om een kapot glas, of is het de achterkant die defect is, onze Huawei specialisten helpen u snel. Wij bieden u uiteraard garantie op uw reparatie. Kom gerust langs bij schade aan uw smartphone/telefoon, tablet of laptop. In de meeste gevallen is de reparatie binnen 30 minuten klaar en staat er een kop koffie (of thee) voor u klaar! Dit geldt ook als u zonder afspraak langs komt. Indien u geen risico wilt lopen om voor niets te komen, kunt u telefonisch of per mail een afspraak te maken.

 

Veel Huawei reparaties worden helaas gedaan door mensen die er onvoldoende verstand van hebben. Men denkt snel geld te kunnen verdienen door onder de reële prijs te gaan zitten. De reparatie van uw Huawei wordt dan uitgevoerd op basis van nep-onderdelen en onvoldoende kennis en ervaring. Dit gaat vaak gepaard zonder garantie. Het gevaar is dat uw toestel eerder kwaad wordt aangedaan, dan dat het wordt gerepareerd. U bent als het ware proefkonijn met uw eigen toestel. Wij voldoen aan alle technische eisen die in deze branche verplicht zijn gesteld en laten reparaties altijd uitvoeren door onze specialisten. Uw Huawei reparatie voeren wij graag uit met kennis en ervaring. Bijvoorbeeld het vervangen van het Huawei glas of de batterij bij niet correct functioneren. 


Alexander Bellstraat 4
3261 LX Oud-Beijerland

KVK nr: 64697916
Btw nr: NL855786139.B01
IBAN: NL36INGB0007647725

 

Maandag t/m Vrijdag: 
09.00 - 17.30 uur

Zaterdag: gesloten
Zondag: geslotenT: 0186-870022
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2019 Tadatel, All Rights Reserved