Skip to main content

iphone 8 plus Batterij

Batterij Accu

Raakt uw iPhone 8 Plus snel buiten gebruik door een lege batterij? Waarschijnlijk is de batterij slecht, beschadigd of defect. Een klacht wat ook vaak voorkomt is een niet werkende iPhone 8 Plus tot dat het toestel aangesloten wordt op de stroom. In dit geval functioneert de batterij écht niet meer en draait de telefoon op de directe stroomtoevoer. Laat uw batterij vervangen bij TadaTel tegen een scherp tarief.

Prijs: € 70,00
Tijdsduur: 45 minuten
Garantie: 3 maanden

 

 Apple iPhone 8 Plus Reparatie

Bij Tadatel bent u aan het juiste adres. Of het nu gaat om een kapot glas van een iPhone 8 Plus, of is de dock connector defect? Laat deze maken door onze iPhone specialisten. Wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige kwaliteits onderdelen en bieden u uiteraard garantie op uw reparatie. In de meeste gevallen kunt u op de reparatie van uw iPhone wachten en staat er een kop koffie (of thee) voor u klaar.

Bekijk hierboven de meest voorkomende problemen met de iPhone 8 Plus. Veel reparaties voor dit iPhone model staan hier nog niet vermeld. Deze zijn op aanvraag door de recente verschijning van de iPhone 8 Plus. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bel nu 0186-870022