Skip to main content

iphone 11 Waterschade behandeling

tadatel_reparatie_iphone_icon_waterschade_11.png

 

Wij zullen na ontvangst, je mobiel direct uit elkaar halen en deze behandelen via onze unieke schoonmaak procedure. Het moederbord wordt gereinigd door middel van een speciale elektronische reinigingsmachine. Eventuele ontstane oxidatie op het moederbord wordt hiermee verwijderd en het vocht wat nog aanwezig was wordt hiermee voor 100% verdreven. In 50% van de gevallen krijgen we het toestel hiermee al weer aan de praat.

Na de waterschade schoonmaak procedure wordt je mobiel weer in elkaar gezet en wordt er onderzocht welke onderdelen defect zijn en vervangen dienen te worden.

Je ontvangt vervolgens een prijsopgave voor de reparatie. Is de prijsopgave akkoord is, dan vervangen we de defecte onderdelen en zetten we je mobiel in elkaar. Geven deze dan een laatste volledige controle en kan dan worden opgehaald of wij sturen je deze toe via aangetekende post.

Een waterschade behandeling kost altijd minimaal €79,95. Dit zijn de kosten voor de schoonmaak behandeling. Mocht de prijsopgave te hoog zijn, of is de mobiel niet meer te herstellen dan blijft het bij de € 79,95 schoonmaakkosten.

Prijs: € 79,95
Tijdsduur:
 2 werkdagen
Garantie: Geen 

Voor Waterschadereparatie gelden andere voorwaarden zie waterschadereparatie per toestel